• Son
ZYM Dikey Paslanmaz Çelik Kemer Söndürme Küllük çöp tenekesi Alışveriş Merkezi Otel KTV Koridor Asansör Giriş (Renk: Küçük Bel)

ZYM Dikey Paslanmaz Çelik Kemer Söndürme Küllük çöp tenekesi Alışveriş Merkezi Otel KTV Koridor Asansör Giriş (Renk: Küçük Bel)

Buyers rating:
₺ 0.00

Sayısı

- Kalınlaşmış iç varil, katı malzemeler, çizilmeyi önlemek için dayanıklı metal kaynaklar, iyi hava sızdırmazlığı ve su sızıntısı yok. - Kalınlaşmış ve güçlendirilmiş taban, güvenli ve istikrarlı, güzel ve pratik. - Kalın paslanmaz çelikten yapılmış, dayanıklı, deformasyona ve korozyona dayanıklı. - Üst kısım, sigara izmaritlerinin kolay söndürülmesi için bir kül tablası ağartılmış su alma tepsisi ile donatılmıştır. - Dahili çöp torbası tasarımı.Çanta maruz kalmaz, hijyenik ve güzeldir.Çöp taş pirinç/çelik basin Product Kurum adı 1 pack/demir paint Matching Ürün Adı : küçük waist Size : 340x720mm Product malzeme : paslanmaz steel Thickness : 1.0 mmİnner varil boyutu : 200x260mmİnner namlu kalınlığı : 0.5 mmİnner varil malzeme : düz barrel Size : çöp taş pirinç/çelik is Havzası 1 pack/demir paint Matching 300x720mm Product malzeme : paslanmaz steel Thickness : 1.0 mmİnner varil boyutu : 220x380mmİnner namlu kalınlığı : 0.5 mmİnner varil malzeme : : .

Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif