• Son
Homyl Benzersiz Sevimli Cep Telefonu Standı Araç Tutucu Serin Eğlenceli Tasarım Cep tablet telefon braketi Akıllı Telefonlar

Homyl Benzersiz Sevimli Cep Telefonu Standı Araç Tutucu Serin Eğlenceli Tasarım Cep tablet telefon braketi Akıllı Telefonlar

Buyers rating:
₺ 77.00

Sayısı

* Malzeme : reçine işlemi yapılmış, el yapımı dayanıklı ve toksik olmayan. * Herhangi bir fırsat için mükemmel bir hediye.Anneler Günü, Doğum Günü, Düğün, Yeni Yıl, Şükran Günü, Noel, Sevgililer Günü, eve taşınma hediyesi olarak veya başka bir durumda, sevdiğiniz birine sizin için ne anlama geldiğini ifade etmek istersiniz. * Ev için uygun (oturma odası,çalışma,yatak odası),araba,kabine,mağaza,ofis,otel,restoran, bar,vb. * Serin aksiyon astronotu, pratik, güzel ve görünüşte yeni olan süs eşyaları ve cep telefonu tutucularının işlevlerine sahiptir. * Çevre dostu reçine ve el-boyalı, bir sevimli ve zarif yaratıcı el sanatları oluşturmak.Açıklama : -Çevre dostu reçine ve el-boyalı, sevimli ve zarif yaratıcı el sanatları oluşturmak. - Malzeme : Reçine işlemi yapılmış, el yapımı dayanıklı ve toksik olmayan. - Serin aksiyon astronotu, pratik, güzel ve görünüşte yeni olan süs eşyaları ve cep telefonu tutucularının işlevlerine sahiptir. - Herhangi bir fırsat için mükemmel bir hediye.Anneler Günü, Doğum Günü, Düğün, Yeni Yıl, Şükran Günü, Noel, Sevgililer Günü, eve taşınma hediyesi olarak veya başka bir durumda, sevdiğiniz birine sizin için ne anlama geldiğini ifade etmek istersiniz. - Ev için uygun (oturma odası,çalışma,yatak odası),araba,dolap,mağaza,ofis,otel,restoran, bar,vb.Şartname : - Malzeme : Reçine-Boyut : 8.5x6.5x10cm/3.35x2.56x3.94inch Package İçerir : 1 adet Reçine Statue Note : Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi,öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Daha fazla bilgi

- Material:
Resin
- Size:
8.5x6.5x10cm/3.35x2.56x3.94inch
Package Includes:
1 Piece Resin Statue :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kategorisinde en iyi teklif