• Son
Pil Aktif Dengeleyici Kurulu Genel Amaçlı Lityum Pil Endüktans Aktif Denge Kurulu Enerji Transferi Kurulu Pil Dengeleyici Pil

Pil Aktif Dengeleyici Kurulu Genel Amaçlı Lityum Pil Endüktans Aktif Denge Kurulu Enerji Transferi Kurulu Pil Dengeleyici Pil

Buyers rating:
₺ 66.00

Sayısı

Aktif endüktans dengesi : Akü aktif denge kartının voltaj farkı 0.1 V'u aştığında başlar ve ±50m V denge doğruluğu kapasitans dengesi kadar iyi değildir.Basit ve kullanımı kolay : Pil aktif denge kartının doğruluğu kapasitif denge kartı kadar iyi değildir, ancak benzer ürünler arasında ucuz ve uygun maliyetlidir.Uygulanabilirlik : pil aktif denge kurulu üçlü lityum piller ve demir-lityum piller için uygundur.Denge akımı : Akü aktif denge kartının denge akımı 1.3 A'dır (denge akımı voltaj farkı ile ilgilidir, voltaj farkı ne kadar küçük olursa denge akımı o kadar küçük olur).Denge fonksiyonu : Pil koruma modülü, her pilin dengesini korumak ve pilin servis ömrünü uzatmak için bir denge fonksiyonuna sahiptir.Şartname : Öğe Türü : Pil Aktif Dengeleyici Kurulu Ürün Malzemesi : Plastik Model : Yok Gösterge ışığı : Çalışma Göstergesi ile Uygulama kapsamı : Üçlü Lityum Pil, Genel Lityum Demir Pil Ürün Boyutu : Yaklaşık. (2 Dize) 22 x 16 x 4 mm / 0.9 x 0.6 x 0, 16 'sı 22 x 30.5 x 4 mm / 0.9 x 1.2 x 0, 16' sı (3 Tel) 22 x 45 x 4 mm / (4 Dize) Çalışma Gerilimi Aralığı 0,9 x 1,8 x Dr. Carter : İki Komşu Piller Arasındaki Gerilim Farkı 0.1 V, Dengesi Cari Büyüktür-4.5 V, Dengesi Başlangıç Durumu : 3.0 V : 1.3 (Güncel Bakiye Gerilim Farkı ile İlgili, daha Küçük Voltaj Farkı, daha Küçük akımları) Kablolama 0 V sırada Başlayacak 1 paket Listesi : 1 x Endüksiyon Active Balance Board Not : : . 0 V, pil takımının toplam negatif kutbudur.Yanlış kabloyu bağlamayın, aksi takdirde çip yanacaktır. 2 : Bağlantı için 0,5 mm2 (18 AWG) veya daha fazla bakır tel kullanın.Daha kalın kablo, daha iyi ve daha kısa. 3 : Yanıp sönen gösterge ışığı, denkleştirme başlangıcının başarısız olduğunu gösterir.Lütfen bağlantı telinin iyi kaynaklanmış olup olmadığını kontrol edin.Kaynak teli doğru şekilde kaynaklanmışsa ve gösterge ışığı hala yanıp sönüyorsa, pilin iç direncinin çok büyük olduğu anlamına gelir.Başlatma arızası, lütfen kullanılacak dengeleme akımını azaltın (devre kartındaki tüm R1 dirençlerini ve R2 dirençlerini çıkarın ve değiştirin, dengeleme akımı 0,5 A'ya düşürülür).

Daha fazla bilgi

Item Type:
 Battery Active Balancer Board
Product Material:
Plastic
Model:
None
Indicator Light:
With Working Indicator
Scope of Application:
Ternary Lithium Battery, General Lithium Iron Battery
Product Size:
Approx.
22 x 16 x 4mm / 0.9 x 0.6 x 0.16in (2 Strings) :
22 x 30.5 x 4mm / 0.9 x 1.2 x 0.16in (3 Strings) :
22 x 45 x 4mm / 0.9 x 1.8 x 0.16in (4 Strings) :
Operating Voltage Range:
3.0V-4.5V
Balance Start Condition:
the Voltage Difference Between Two Adjacent Batteries is Greater Than 0.1V
Balance Current:
1.3A (Balance Current is Related to Voltage Difference, the Smaller the Voltage Difference, the Smaller the Balance Current)
Package List:
1 x Inductance Active Balance Board :
Note:
1:
Start wiring from 0V in order. 0V is the total negative pole of the battery pack. Don't connect the wrong wire, otherwise the chip will be burnt out.
2:
Use copper wire of 0.5 mm² (18AWG) or more for connection. The thicker the cable, the better, and the shorter the better.
3:
The flashing indicator light indicates that the equalization start failed. Please check whether the connection wire is welded well. If the welding wire is welded correctly and the indicator light is still flashing, it means that the internal resistance of the battery is too large.
Start failure, please reduce the equalization current to use (remove all R1 resistors and R2 resistors on the circuit board and interchange, the equalization current is reduced to 0.5A). :

Kategorisinde en iyi teklif