• Son
Ayakla çalışan dikdörtgen çöp tenekesi, kapaklı çöp tenekesi, kırılmaz çöp tenekesi, ev, mutfak, banyo için uygundur. (Renk:

Ayakla çalışan dikdörtgen çöp tenekesi, kapaklı çöp tenekesi, kırılmaz çöp tenekesi, ev, mutfak, banyo için uygundur. (Renk:

Buyers rating:
₺ 72.40

Sayısı

Yüksek Kaliteli Malzeme : Sağlam Ve Bakımı Kolay Dayanıklı Plastikten Yapılmış, Pürüzsüz Bir İç Yüzeye Ve Lekelere Karşı Dayanıklı Dokulu Bir Dış Yüzeye Sahiptir.Tamamen plastik Konstrüksiyon Yonga, Pas Veya Göçük Yapmaz, Yıllarca Günlük kullanıma Dayanacaktır.Kompakt Tasarım : Dolapların İçinde, Tezgahların Altında, Lavaboların Altında Ve Diğer Küçük Alanlar İçin Mükemmel Boyut; Tuvaletinizin, Kaide Lavabonuzun, Makyaj Masasının Veya Banyonuzdaki Diğer Küçük Alanların Yanına Düzgünce Yapışır.DEKORUNUZU GELİŞTİRİR : Şık ve yaratıcı şekil tasarımı, Zarif ve sade renk ve benzersiz yüzeyler, Temiz ve kullanışlı, Ev için temiz ve düzenli bir atmosfer sağlar, Mevcut dekorasyonunuzu geliştirir.Fonksiyon : Boyut ve stil, evinizin her yerinde bu kadar çok yerde çalışabilir; ev ofisi, Yatak Odaları, Zanaat odaları, Densler ve dekoratif bir atık kutusu gerektiren diğer odalar için idealdir; üniversite yurt odaları, Daireler, Kınamak, Rv'ler ve kampçılar için de harika.Önlemler : İki farklı boyutu vardır. 13l ve 24l (3.4 galon ve 6.3 galon).Şık Bir Endüstriyel Görünümü Basit Günlük Rahatlıkla Birleştiren Bu Dikdörtgen Çöp Kutusu, Çalışma Alanlarının Düzenli Kalmasına Ve Daha Verimli Çalışmasına Yardımcı Olur.Çöp Kutusu, Yüksek Kaliteli Plastik, Kalınlaştırılmış Aşınmaya Dayanıklı Tabana Sahiptir, Şeklini Zaman İçinde Tutar.Açmak Ve Kapatmak İçin Pedal Tasarımı, Kullanımı Kolay Ve Temiz.Özellikler : 1. 100 % Brand New Ve Yüksek Kalite2. Bu Çöp Konteyneri Kutusu, Farklı Ev Stilleri İçin Basit Ve Moderndir3. Uygun Pedal Çöp Kolay Açmak Ve Kapatmak İzin Verebilirsiniz.4. Yatak Odası, Kreş, Garaj, Fuaye Veya mutfak Olsun, Evdeki Herhangi Bir Oda İçin Mükemmeldir.İş Amaçları İçin De Harika.5. 2 Renk Mevcuttur, Kullanmak İçin Birleştirilebilirözelleştirme : Malzeme : Pppaket İçerir : 1 Adet Çöp Kutusunot : Işık Ve Ekran Ayarı Farkı Nedeniyle, Öğenin Rengi Resimlerden Biraz Farklı Olabilir.Hafif Boyut Farkı İzin Lütfen Nedeniyle Farklı Manuel Ölçüm.Temizlemesi Kolay : Nemli bir bezle Silerek Temizleyin.Dayanıklı Plastik Çöp, Gerektiğinde Yumuşak Sabun Ve Su İle Kolayca Temizlenebilir.

Daha fazla bilgi

Material:
Pp
Package Includes:
1 Piece Trash Can
Due To The Light And Screen Setting Difference, The Item's Color May Be Slightly Different From The Pictures. :
Please Allow Slight Dimension Difference Due To Different Manual Measurement. :
Easy To Clean:
Wipe Clean With A Damp cloth. The Durable Plastic Trash Can Be Easily Cleaning With Mild Soap And Water When Needed. :

Kategorisinde en iyi teklif