• Son
Dongpong Küçük İşletmemi Desteklediğiniz için Teşekkür Ederim Çıkartmalar 2 İnç Yuvarlak Teşekkür Ederim Çıkartma Rulosu (2 İnç)

Dongpong Küçük İşletmemi Desteklediğiniz için Teşekkür Ederim Çıkartmalar 2 İnç Yuvarlak Teşekkür Ederim Çıkartma Rulosu (2 İnç)

Buyers rating:
₺ 19.98

Sayısı

CUSTOMERS MÜŞTERİLERİNİZ için MÜKEMMEL TEŞEKKÜR : Müşterilerinize minnettarlığınızı samimi ve güçlü bir mesajla ifade edin - Göz alıcı altın mürekkeple basılmış ve şık olan küçük işletmemi desteklediğiniz için teşekkür ederim fonts.It müşterilerinizi etkilemek için çok faydalıdır. ✔ GÜÇLÜ KENDİNDEN yapışkanlı çıkartmalar : Bu teşekkür etiketleri çıkartmalarının soyulması veya yapıştırılması kolaydır, yüksek kaliteli yapıştırıcı ile kolayca düşmez.mal çanta, kutu, paket, zarf veya makbuzları bile bandrol doğal ederim sadık müşterileriniz Vay be. PERSONAL KİŞİSEL bir DOKUNUŞ EKLEYİN : Küçük işletme sahiplerinin işletmelerini rekabetten ayırt edebilmeleri için müşteri hizmetleri ve müşteri hizmetleri, işletmenizin en önemli yönlerinden biri olmaya devam eder.Müşteri hediyelerinize ücretsiz bir dokunuş eklemek, yeni müşterilere takdir göstermek ya da sadece her müşteri siparişini benzersiz ve özel yapmak istiyorsanız, bu güzel iş çıkartmalarıyla bir teşekkür eklediğinizden emin olun!. STICKERS ÇOK AMAÇLI TEŞEKKÜR çıkartmaları RULOSU : İşletmeler, çevrimiçi perakendeciler, butikler ve küçük dükkanlar için çantalar, mendiller, kutular ve daha fazlası için harika olan teşekkür çıkartmalarına ihtiyaç duyan herhangi bir yere yerleştirilebilir.İşinizi destekleyen sadık müşterilere daha iyi bir deneyim getirin. DESIGN BENZERSİZ tasarım KABUĞU müşterilerinizi etkilemek için çok faydalıdır.İşinizi destekleyen sadık müşterilere daha iyi bir deneyim getirin.Müşterilerinizi etkilemek için çok yararlıdır.Dongpong, Sizin için Güvenilir Etiket Etiket Markası!.

Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif

Teeburon Erkekçe Alt Barkod Etiket Paketi x4 6 x4
  • Son
Değerlendirme:

Teeburon Erkekçe Alt Barkod Etiket Paketi x4 6 x4

Teeburon'un Çıkartması.Kullanımı kolay, sadece soyun ve uygulayın.Vinilden yapılmış.Hediye fikri ve %100 memnuniyet garantisi için harika.6 x 4 inç boyutlarındadır.Erkekçe Alt

₺ 0.00