• Son
UXZDX Ayarlanabilir Katlanabilir Laptop Standı Kaymaz Masaüstü Dizüstü Tutucu Laptop Standı

UXZDX Ayarlanabilir Katlanabilir Laptop Standı Kaymaz Masaüstü Dizüstü Tutucu Laptop Standı

Buyers rating:
₺ 354.70

Sayısı

- Herhangi bir düz yüzeye yerleştirildiğinde, bu taşınabilir dizüstü bilgisayar tutucusu size sabit, kaymaz ve sabit bir dizüstü bilgisayar kullanım deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. - Bilekleriniz, avucunuz ve parmaklarınızdaki gereksiz stresi ortadan kaldırarak dizüstü bilgisayarınızda çalışmanız için mükemmel açıyı sağlayın. - Dizüstü bilgisayarlarla çalışan veya dizüstü bilgisayarların ısısını düşürmesi gereken kişi için mükemmel ve pratik bir hediye. - Evde, ofiste, okulda vb.Kullanım için uygundur. - Altındaki öğeleri tutabilir, çok yer kazandırabilir. - Herhangi bir düz yüzeye yerleştirildiğinde, bu taşınabilir dizüstü bilgisayar tutucusu size sabit, kaymaz ve sabit bir dizüstü bilgisayar kullanım deneyimi sunmak için tasarlanmıştır.- Bilekleriniz, avucunuz ve parmaklarınızdaki gereksiz stresi ortadan kaldırarak dizüstü bilgisayarınızda çalışmanız için mükemmel açıyı sağlayın.- Dizüstü bilgisayarlarla çalışan veya dizüstü bilgisayarların ısısını düşürmesi gereken kişi için mükemmel ve pratik bir hediye.- Evde, ofiste, okulda vb.Kullanım için uygundur.- Altındaki öğeleri tutabilir, çok yer kazandırabilir.Şartname : - Renk : Gümüş-Malzeme : Alüminyum alaşım, silika jelpaket İçeriği : 1* bilgisayar standıürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana ulaşın, 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz ve size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Bilgisayar ekran standı.

Daha fazla bilgi

- Color:
Silver
- Material:
Aluminum alloy, silica gel
Package Included:
1* Computer stand :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Computer display stand :

Kategorisinde en iyi teklif

Masa için Lamicall Telefon Tutucu - DP03 ve DP09
  • Son
Değerlendirme:

Masa için Lamicall Telefon Tutucu - DP03 ve DP09

Mag Safe Şarj için Lamicall Telefon StandıAyarlanabilir Alüminyum Şarj Dock Tutucu Cradle için Danışma, Apple i Phone 13 ile Uyumlu 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro MaxGümüş [Mag Safe

₺ 0.00