• Son
zgs78hh Şarj Seti, Çoklu Şarj Yöntemleri ile Switch Joy Con Konsol Serisi ve Pro Denetleyicisi için Tasarım

zgs78hh Şarj Seti, Çoklu Şarj Yöntemleri ile Switch Joy Con Konsol Serisi ve Pro Denetleyicisi için Tasarım

Buyers rating:
₺ 0.00

Sayısı

◆ Hızlı Şarj : Birden fazla cihazı şarj edebilir simultaneously.In bazı tiplerde, bu ürün bir şarj cihazını bir pro denetleyici şarj cihazıyla tek bir yuvada birleştirir, böylece zamandan tasarruf etmenize ve artırmanıza yardımcı olur efficiency.It çoklu şarj cihazı olarak çalışır. Use Kullanımı Kolay : Cihazlarınızı yuvalara takmanız yeterlidir.cihazlar kolayca takılır ve hızlı bir şekilde şarj edilir. Safe Güvenli ve Güvenilir : Dahili akıllı çip entegrasyonu, aşırı şarjlı veya kısa devre koruyuculu güvenlik, akıllı devre güvenlik için gücü otomatik olarak kesebilir, dayanıklı ABS gövdesi güvenilirlik sağlar.Kaymaz pedler istikrarlı ve güvenli hale getirir. ✔ Yerden Tasarruf Edin : Bu şarj istasyonunu TV'nin yanına veya masanıza koyabilirsiniz ve tüm aksesuarlarınızı güzel bir şekilde organize eder ve görüntüler. ◆ Clear Göstergesi : LED göstergeleri ile donatılmıştır.Tam şarj olduğunda ışık yeşil, şarj olurken kırmızıdır.Şartname : Malzeme : ABSSize : Yaklaşık. 15x12.5x5.5 5 cm/.9x4.9x2.Bir : Giriş : DC5 V-2 A Çıkış : DC5 V inches Type 1-500 MAx4 Type B : Giriş : DC5.Giriş : DC5 DC5 V-500 MAType C 0 V-1 A/15 V-2.6 Çıktı : : .0 V-1 A/15 V-2.6 A Çıkış : DC5.Dock1 Parça Şarj 1 Adet 1 Cablenote Şarj : 0 V-500 MA/15 V-500 MAPackage İçerir.İzin lütfen 1-2 cm nedeniyle manuel ölçüm hataları, sipariş önce sakıncası yok emin olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.3. Bu ürünün 3 tipi olması dikkat çekicidir : Tip A sadece Joy Con Serisinin şarj edilmesi için kullanılabilir; Tip B ve C, Joy Con Serisinin ve Pro Denetleyicisinin Şarj Edilmesini destekler.Lütfen satın almadan önce yukarıda belirtilen notlara aşina olduğunuzdan emin olun.

Daha fazla bilgi

Material:
ABS
Size:
Approx. 15x12.5x5.5 cm/5.9x4.9x2.1 inches
Type A:
Input
Type B:
Input
Type C:
Input
Package Includes:
1 Piece Charging Dock
1 Piece Charging Cable :
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. It is noteworthy that there are 3 types of this product:
Type A can only be used for charging of Joy Con Series; Type B and C support Charging of Joy Con Series and Pro Controller.
Please make sure you are familiar with the above-mentioned notes before purchasing. :

Kategorisinde en iyi teklif

Wii U için şarj Tabanı Pro
  • Son
Değerlendirme:

Wii U için şarj Tabanı Pro

İki Pro Denetleyiciyi aynı anda hızlı bir şekilde şarj eder.Denetleyicilerinizi tek bir yerde saklayın ve şarj edin.Hızlı ve rahat kullanım için iki manyetik USB şarj adaptörü

₺ 40.26